2023. július 23., 18:02

Attila népének hangja egyszerre zengett Alsószeliben - VIDEÓ

Az Atilla Fiai Társulat egy olyan rock-szerveződés, melynek elsődleges küldetése nemzeti rockoperáink élő koncertelőadása. Az alapzenekart minden előadáson több neves rockénekes vendégszereplése gazdagítja.

Az idei Alsószeli Jurtanapok szombati nagykoncertjén az Atilla Fiai Társulat előadásának keretén belül a közönség  olyan művészek előadását élvezhette, mint Kalapács József, Rudán Joe, Mr. Basary és Varga Miklós.

A társulat műsorában részleteket hallhatott a nagyérdemű többek között az "István a király", a Honfoglalás, az "Egri csillagok", az "Atilla - Isten kardja", az "Árpád népe", a "Sacra Corona", "Cantus Hungaricus" művekből a koncert végén pedig a Himnusz dallamát vitte messze-messze a szél.

Az alsószeli lapos azokban a pillanatokban erősítette a reményt, hogy összetartozásunk pislákoló tüze újralobbanhat. Jó volt magyarnak lenni. 

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.