2019. augusztus 1., 15:40

Jurtanapok újratöltve - nézze újra! - VIDEÓ

A mátyusföldi Alsószeli már beírta magát a hagyományőrzés térképére azzal, hogy tizenöt éve elindította a Jurtanapok nevű hagyományőrző fesztivált. Az esemény mára a térség legjelentősebb hagyományőrző fesztiváljává nőtte ki magát, amelynek célja őseink örökségének életben tartása. Az esemény idén is mágnesként vonzotta a bel- és külföldi látogatókat. Gasztronómiai élvezetek, harci bemutatók, zenés-, táncos előadások, gyermekprogramok egyvelege várta az odaérkezőket.

Jurtanapok újratöltve - nézze újra! - VIDEÓ
Galéria
+8 kép a galériában
Fotó: ma7

A fesztiválon forgatott a ma7 médiacsalád stábja is. Próbáltuk megfejteni, mi a titka a töretlen érdeklődésnek és az egyre nagyobb népszerűségnek. Ott tartózkodásunk során nem kívülállónak, egyszeri résztvevőnek, hanem odavalónak éreztük magunkat, talán ez a megfejtés. Egy hely, ahol mindenki az lehet, akinek valóban született, eredendően ... büszke magyar.

 

Fotó:  ma7

Ha Ön is ott volt, élje újra a fesztivál legjobb pillanatait, ha kihagyta, bánhatja, de kedvcsinálónak nézze velünk a fesztivál legjobb pillanatait!

 

Jurtanapok újratöltve - nézze újra! - VIDEÓ
Galéria
+8 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.