Személyes adatok kezelése

Oldalainkon minden személyes adat az adatvédelmi törvényekkel összhangban kerül felhasználásra. Az Ön adatait nem adjuk tovább harmadik személynek, kivéve az állami szerveknek egy esetleges ellenőrzés esetében. Az oldal használata során a következő adatokat osztja meg velünk: IP cím, sütik, amelyekről bővebben a cookie dokumentáció oldalunkon olvashat.

Amennyiben regisztrál, belép az oldalunkra, úgy a nevét, felhasználónevét, e-mail címét és profilképét is eltároljuk. Ezeket az adatokat a regisztráció során kérjük be. Ugyanezek az adatok kerülnek eltárolásra akkor is, ha a Facebook vagy Google fiókjával lép be oldalunkra.

A felhasználó tevékenységéről a következő adatok kerülnek mentésre: követett szerző, követett címkék, későbbi olvasásra mentett cikkek, hozzászólások.

A létrehozott felhasználói fiókot és az ehhez kapcsolódó adatokat kérésre töröljük. Ilyen irányú kérését, vagy más, személyes adatok kezelésével kapcsolatos kérdéseket a Kapcsolat űrlapon vagy e-mailben az adatvedelem@ma7.sk címre kérjük küldeni.