2020. október 5., 19:30

„Csallóköz a mi otthonunk” – Helyi művészek alkotásai tekinthetőek meg a Kortárs Magyar Galériában - VIDEÓ

A járványügyi helyzet súlyosbodására és a határzárokkal kapcsolatos intézkedésekre reagálva a dunaszerdahelyi Kortárs Magyar Galériában helyi művészek legújabb alkotásaiból szerveztek kiállítást. A kiállításmegnyitóra a Ma7 médiacsalád Múzsa című műsorának a stábja is ellátogatott, tartsanak velünk!

Hazai pályán címmel nyitották meg az őszi szezon első kiállítását a dunaszerdahelyi Kortárs Magyar Galériában. 
 

A kiállításon a dunaszerdahelyi járásban élő és alkotó művészek alkotásait tekinthetik meg a művészet szerelmesei. Azt alkotók között szerepel Szakáll Mária, Szakáll-Kolčák Noémi, M. Kiss Márti, Ferdics Béla, Ferdics Gábor és Lipcsey György.

Szakáll Mária festőművész és a kiállítás kurátora stábunknak elmondta, nagy gonddal választotta ki az alkotásokat, mivel úgy érezte a hazai pálya nagy dicsőséggel, de ugyanakkor nagy felelősséggel is jár.

„A kiállításon egyértelműen látható, hogy azok a művészek, akiknek az alkotásait megcsodálhatjuk, szeretik ezt a várost, szeretik ezt a környéket, szeretik Csallóközt, hiszen ez az otthonunk” – hangsúlyozta a művésznő.

Az alkotások között szerepelnek monumentális képzőművészeti alkotások, szobrok és színpompás festmények is. A kiállítás október 9-ig látogatható.

Tekintse meg velünk a helyi művészeink legújabb alkotásait!

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.