2023. május 14., 18:01

Vadonatúj feldolgozások tökéletes összhangban - új lemezzel jelentkezett a For You acapella - VIDEÓ

 A For You acapella együttes Hello címet viselő turnéja lassan a végéhez közeledik, amelynek keretén belül a közönség megismerheti az együttes legújabb feldolgozásait. A lemezen magyar, szlovák és angol nyelvű slágerek feldolgozásai találhatók, sőt saját szerzemény is színesíti az anyagot. Az együttes dunaszerdahelyi lemezbemutató koncertjére mi is ellátogattunk, ahol a közönség minden egyes dalt hatalmas ovációval jutalmazott.

 

A For You acapella együttes öt fiatal, tehetséges énekesből áll, akik úgy döntöttek, hogy egyesítik hangjukat és hangszerek használata nélkül populáris hazai és külföldi slágereket, illetve saját szerzeményeket szólaltatnak meg acapella stílusban.

Sikerüket mi sem bizonyítja jobban, minthogy több külföldi és belföldi fellépést is már maguk mögött tudhatnak. Főként Szlovákiában és Magyarországon énekelnek, de kaptak már meghívást Ausztriába és Csehországba is.

Legújabb albumuk a Hello címet viseli, amelyet Tardoskedden, Dunaszerdahelyen, Pozsonyban, Brünnben, Zsolnán és Kassán mutatnak be a nagyérdemű közönségnek.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.