2022. november 24., 18:00

Lennék valakié... Szimfonikus zenekar kíséretében Ady est Dunaszerdahelyen- VIDEÓ

Szimfonikus zenekar, színészek, énekesek, Ady Endre versei és a parádés szervezés. Ennyi kell ahhoz, hogy egy igazán tartalmas, minden generációt megmozgató est létrejöhessen.   

Ady Endre születésének 145.évfordulóján a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban adott teltházas koncertet Cseh Tamás, a pozsonyi Szlovák Nemzeti Színház szólamvezető brácsásának vezénylésével a Capella Istropolitanából és a Szlovák Nemzeti Színház operájának zenészeiből összeállt zenekar.

Az énekesek és narrátor pedig felvidéki tehetséges énekesink és művészeink voltak, hiszen a szervező, Antal Ágota fontosnak tartja, hogy teret adjon a pályakezdő fiataloknak, akik egytől egyig hálásak és alázatosan álltak a produkcióhoz. 

A csoda, amit megteremtettek, szinte kézzel fogható volt. A zenei kíséret pedig pontosan olyan, mint amilyen Ady személyisége lehetett. Olykor filmbe illő, máskor csapongó, helyenként nyugodt, majd megzabolázhatatlan. 
Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.