2020. augusztus 24., 17:50

Felvidéki szemmel - Karaffa Attila könyvbemutatója

A dunaszerdahelyi Kortárs Magyar Galériában mutatták be Karaffa Attila alpolgármester, elsőkötetes szerző Felvidéki szemmel című könyvét.

Médialapozó
Fotó: Karaffa Attila

A teltházas könyvbemutatón – a higiéniai követelményeket betartva – a beszélgetés előtt Vadkerti Imre énekelt a közönségnek, Bertók István pedig zongorán kísérte őt. Rajkovics Péter, a Ma7 munkatársa beszélgetett a szerzővel, Karaffa Attilával, aki elmondta, hogy a könyv éppen 40. születésnapja alkalmából jelent meg.

Karaffa könyvbemutató
Bertók István zongoraművész és Vadkerti Imre énekes
Fotó:  Reczai Lilla

A kötetben Karaffa saját fotóit válogatta össze, amelyekhez összegyűjtötte a megfelelő írásokat, így született meg a fotó és szöveg pár a könyvben. A bemutatón elhangzott, hogy olyan írások és fényképek találhatóak meg a műben, amelyek a szerzőhöz nagyon közel állnak, mint tematikai szempontból, s mint művészileg is.

Karaffa könyvbemutató
Rajkovics Péter és Karaffa Attila
Fotó:  Reczai Lilla

A kötetbemutató után Vadkerti Imre és Bertók István adott egész estés koncertet a dunaszerdahelyi Városi Művelődési Központ szabadtéri színpadán.

+6 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.