Örömzene – Léván lép fel a Kinsey-Borlai-Feraud Trio

Kaszmán Zoltán 2018. november 08., 08:48

2018. november 11-én nem akármilyen zenei élményben lehet részük a lévai Reviczky Házba ellátogatóknak; 20 órai kezdettel ugyanis a Kinsey-Borlai-Feraud Trio lép fel a Jazzkarácsony nevű zenei fesztivál lévai nyitórendezvényén.

Scott Kinsey Fotó: Scott Kinsey

A kiváló hármas pénteken a Budapest Jazz Klubban, másnap pedig Kassán muzsikál, hogy aztán vasárnap már az év lévai koncertjeként meghirdetett fellépésen tűnjön fel. Az igényes zene rajongói így közvetlenül megtapasztalhatják a hamisítatlan örömzene hangulatát, melyről az egyik legnagyobb magyar jazzdobosnak tartott Borlai Gergő, a Tribal Tech nevű, modern elektronikus jazz-zenét játszó fúziós formációban is feltűnő amerikai billentyűs, Scott Kinsey, valamint az 1984-es születésű ösztönös zseni, a francia basszusgitáros, Hadrien Feraud gondoskodik majd.

Borlai Gergő Fotó: Francesco Desmaele

Nem tudni, hogy ebben a felállásban mikor zenélnek újra együtt a muzsikusok, ezért is ígérkezik valódi zenei csemegének a Kinsey-Borlai-Feraud Trio lévai produkciója.

Képgalériánk:
Hadrien Feraud Fotó: Hadrien Feraud

Műsorukban főleg Scott Kinsey és a jelenleg Los Angelesben élő magyar dobos saját szerzeményeit adják majd elő. 15 euróért már lehet jegyeket váltani…

0 HOZZÁSZÓLÁS
HIRDETÉS
HIRDETÉS