2022. szeptember 19., 15:41

Magyar dallal telt meg Dunaszerdahely - Képekkel

Dunaszerdahelyen vasárnap már ötödik alkalommal került megrendezésre a Magyar Dal Napja.

V. Magyar Dal Napja , Dunaszerdahely
Galéria
+31 kép a galériában
Fotó: Rózsár Vince

A szeptemberi zenés délutánt Dunaszerdahelyen - Presser Gábor ötletétől vezérelve - a Musicorum Polgári Társulás szervezte meg már ötödik alkalommal, melyen

a kevésbé ismert előadók ugyanúgy teret és mikrofont kaptak, mint a tájainkon ismert zenészek.

Az időjárás ugyan nem fogadta kegyeibe a vasárnapi rendezvényt, de a hűvös szél, a meg-megeredő eső sem a főszervezőt, Bertók Tóth Katalint, sem a fellépőket nem tántorította el. A közönség Varga Rebeca előadását ugyan még csekély számban hallhatta, az Estendøn zenekar fellépését már népesebb tábor élvezte; estére,

Koppány lemezbemutató koncertjére pedig megtelt a dunaszerdahelyi Csaplár Benedek VMK előtti tér.

A koncertek közt az V. Magyar Dal Napja műsorvezetője, a Komáromi Jókai Színház színésze, Bernáth Tamás apait-anyait beleadva szórakoztatta énekkel, poénokkal, kedves megjegyzésekkel a térre érkezőket.

A képek ugyan nem tudják, csupán igyekeznek visszaadni a rendezvény hangulatát, ennek ellenére érdemes átnézni a készített fotókat:

aki ott volt, annak kedves emlék, aki nem volt, az jövőre beírhatja a naptárba: Magyar Dal Napja Dunaszerdahelyen - ezt nem szabad kihagyni!

ma-rov_2303-kell-4001
Galéria
+31 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.