2018. július 30., 17:26

Ki mit tud? – Jabloncán

2018. augusztus 11-én, szombaton Jabloncára várják mindazokat, akik egy színes és tartalmas délutánt, estét szeretnének eltölteni, ugyanis ekkor tartja a Csemadok helyi szervezete a KI MIT TUD? elnevezésű, tehetségeket bemutató rendezvényét.

git01.jpg
Fotó: TASR

A jelentkezők több műfajban (ének, vers- és prózamondás, tánc, paródia, költészet, festészet stb.) mutathatják be tehetségüket, de a kézműves kategória is képviselteti magát. A főzés és sütés mesterei egy-egy általuk készített termékkel, az ügyes kezű alkotók, kézimunkázók horgolt, hímzett, varrott, kötött, batikolt és különféle stílusú dekoratív tárgyakkal, érdekes hobbijaikkal lepik meg a látogatókat. A produkciókat, illetve az alkotásokat öttagú zsűri értékeli majd.

A rendezvényre ellátogatók megtekinthetik azt a kiállítást is, amely a kézimunkák, alkotások, gyűjtemények színes palettáját mutatja be, valamint megkóstolhatják a KI MIT TUD? alkalmából készült tortát is. Nem marad el természetesen a jóízű jabloncai káposztaleves és a zsíros kenyér sem, de édesség- és üdítő-sátor, tombola, zene és utcabál is lesz.

„Várunk minden kedves látogatót egy szelet kultúrára és egy-két falat gasztronómiai finomságra, mert ez így együtt az igazi!” – hangsúlyozta Cseh Angéla, a Csemadok jabloncai alapszervezetének elnöke.

A délután négy órakor kezdődő rendezvénynek a községi hivatal melletti park ad majd otthont. A belépődíj 2 euró.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.