Ki a vagány a vidéken? – Tehetséges fiatalok jelentkezését várják

Kaszmán Zoltán 2019. október 31., 08:13

A Via Nova Ifjúsági Csoport lévai járási szervezetei és a Fiatalok a Garam- és Ipoly mentéért Polgári Társulás idén nyolcadik alkalommal rendezi meg a Ki a vagány a vidéken? című tehetségkutató versenyét.

A versenyre ezúttal is egész Nyitra megyéből várják a jelentkezőket az alábbi öt kategóriában:

  • magyar népdal
  • magyar ének (minden, ami nem népdal)
  • szóló hangszer és zenekar
  • modern tánc (min. 4, max. 10 fő)
  • néptánc (szóló és 1 pár)
A lelkes szervezők az idei évben is egy jutalomkoncerttel ajándékozzák meg a legeredményesebb iskolát. Az idén első alkalommal, az adventi időszak alatt, egy gálakoncertet is szerveznének a verseny legjobbjainak a részvételével.
Mivel rendezvényünk célja a fiatal tehetségek támogatása, ezért a nyerteseket olyan értékes nyereményekkel jutalmazzuk, mint énekóra elismert tanároknál, hangszervásárlási utalvány, stúdiófelvétel, tánctanítás neves tánctanárokkal”

– olvasható a versenyfelhívásban, amiben hangsúlyosan felhívják az érdeklődők figyelmét, hogy – 2019. november 17-ig – kizárólag videós jelentkezést fognak elfogadni (telefonos minőség is elegendő).

A verseny 2019. november 29-én a zselízi Művelődési Otthonban valósul meg. További információk és regisztráció a kiavagany@gmail.com e-mail címen.
0 HOZZÁSZÓLÁS