Nyáry Krisztián: Szerelmes magyarok – író-olvasó találkozó Pozsonyban - VIDEÓ

2020. szeptember 25., 11:39
Múzsa ma7

Nyáry Krisztián író, irodalmár, 2012 elején barátainak kezdte publikálni a Facebookon magyar írók és művészek szerelmi életéről szóló képes etűdjeit, végül a barátoknak szánt bejegyzésekből kötetek születtek az elmúlt évek legnagyobb könyvsikerei. Az írót a Pozsonyi Magyar Intézet Több, mint szomszéd programsorozatának részeként hívták meg író-olvasó találkozóra, amelynek a helyszíne a Pantha Rei pozsonyi belvárosi könyvesboltja volt. Az eseményt rögzítette a Ma7 médiacsalád Múzsa stábja is. Nézze velünk!

Videó: ma7, múzsa
Nyáry Krisztián az Írjál és szeressél és Életemnél is jobban című köteteiben a magyar kultúrtörténet legszebb, legérdekesebb vagy éppen legfelháborítóbb szerelmes leveleit gyűjtötte csokorba. A könyvek rendkívül népszerűek lettek az irodalomkedvelők körében.

A Pozsonyi Magyar Intézet meghívására Pozsonyba érkezett írótól a Pozsony egyik belvárosi könyvesboltjában személyesen is meghallgathattak több érdekes történetet az ott megjelent irodalomkedvelők.

A szerzővel Récsei Noémi televíziós és rádiós műsorvezető beszélgetett, az eseményt teljes egészében rögzítette a Ma7 médiacsalád stábja, ezt tesszük most közkinccsé.

Nézze velünk!