2020. január 13., 12:50

Emmer Péter lemezbemutató koncertje a Moziban

Sok zenészegyéniség méltatlanul kevés figyelmet kap hazánkban, annak ellenére, hogy tehetségük vitathatatlan.  Remek példa erre a többszörös Harmónia- díjas komáromi Emmer Péter, aki amellett, hogy nemzetközileg is elismert gitárvirtuóz, nemegyszer bizonyította, hogy kitűnő zeneszerző és énekes is egyben. Hosszú idő után megjelent a második nagylemeze Memento címmel, amelyet egy lemezbemutató turné keretén belül prezentált a rockzene kedvelőinek. A turné utolsó helyszínére a Ma7 médiacsalád Múzsa című műsorának a stábja is kilátogatott, nézzék velünk a koncertről készült összefoglalót!

Videó:  ma7

Emmer Péter életének mindig is a zene volt a mozgatórugója. Kezdetben gitárvirtuózként tartották számon a zenei világban, ám hamar bebizonyította, hogy tehetséges dalszerző, zeneszerző és énekes is egyben. Mindezt mi sem bizonyítja jobban, hogy Prágában nemzetközi versenyt nyert, valamint Magyarországon is komoly elismerésekben részesítették őt.

Több mint 10 évet kellett várni egy újabb Emmer lemezre. A zenész a Múzsa stábjának elmondta, ő maga sem gondolta, hogy a két lemez kiadása közt ennyi idő telik majd el, de így az elmúlt tíz év impulzusait tudta kottára vetni. A korong mind a tíz zeneszámát ő maga írta és hangszerelte, melyek közül kilenc énekes és egy instrumentális szerzemény.
Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.