2024. július 6., 18:00

Tombolt a tömeg az Anna and the Barbies koncerten Alsószeliben - VIDEÓ

19-ik alkalommal rendezték meg az Alsószeli Jurtanapokat. A rendezvény látogatóit ismét színes program várta. A nagyszínpadon számos előadó szórakoztatta a közönséget, köztük az Anna and the Barbies, amely idén ünnepelte az együttes megalakulásának 20. évfordulóját. Az együttes énekesnője Pásztor Anna a magyar zeneipar egyik közismert előadója. Életvidám, és bátran osztja meg gondolatait és érzéseit a világgal. A koncert többször is dicsérte a felvidéki magyarságot. Színpadi energiája elvarázsolta a közönséget.

Videó:  ma7

Az Anna and the Barbies zenekart, amely műfajilag alternatív rockot játszik, 2004-ben alapította meg Pásztor Anna énekesnő és dalszerző, valamint testvére, Pásztor Sámuel gitáros és dalszerző.

Az Anna and the Barbies már visszatérő vendége az Alsószeli Jurtanapoknak.

Az együttes énekesnője, és egyben frontembere Pásztor Anna, a magyar zene és média népszerű szereplője. A művésznő stábunknak elmondta, hogy a kereskedelmi médiában való gyakori megjelenéseit nem tudatosan építi, és beszélt arról is, hogy milyen érzés tölti meg a színpadon szereplés közben. Arról is beszélt, hogy milyen érzés volt az együttes kezdeti időszakában színpadra állni és zenélni.

Nagyon nehéz volt úgy benne maradni ebben a zenei bizniszben, hogy alapvetően ez nem egy top kereseti forma. Tehát, hogy 100%-ig benne maradhass a zenében, ahhoz majdnem mindent fel kellett adni, bátran, büszkén, és nagyon boldogan.

Az együttes pályafutása alatt több zenei elismerést is kapott, többek között 2009-ben a Fonogram díjkiosztó gálán az év felfedezettje, továbbá az Arany Nyíl rockzenei díjkiosztó gálán az év felfedezettje, és 2008-ban az év énekesnője díjat vehette át Pásztor Anna.

A koncert után stábunk a színfalak mögött kérdezte a művésznőt és testvérét többek között arról is, hogy milyen nehézségekkel szembesültek 20 éves pályafutásuk alatt. Kíváncsiak voltunk arra is, hogy mennyire nehéz produktívnak maradni a zeneiparban. 
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.