2022. március 27., 18:00

Terjed a Szeretetjárvány a Gorlo Volka jóvoltából - VIDEÓ

Hosszú várakozás után megjelent a felvidéki Gorlo Volka zenekar első lemeze Szeretetjárvány címmel. A lemezbemutató koncertet a gútai Városi Művelődési Központban tartották, amelyre a Ma7 médiacsalád Múzsa című műsorának a stábja is ellátogatott.

A Farkas Melinda vezette Gorlo Volka zenekar gyökerei 2015-ig nyúlnak vissza. Azóta a tagcseréken és névváltoztatáson is átesett zenekar 2019-re nyerte el mai felállását. Gőgh Ákos 2019-ben csatlakozott hozzájuk dobosként, s majdnem ugyanebben az időben Melinda hirdetésére Szabó Gábor jelentkezett basszusgitárosként. Mézes Zoltán pedig a gitárjátékával és vokállal teszi még különlegesebbé a zenekar hangzását már a kezdetektől. Gábor és Zoltán teljes egyetértésben jelentették ki, hogy a zenekar legfőbb különlegessége Melinda hangjában és dalszövegeiben rejlik.

Melinda szövegvilága nagyon összetett, sokszor mondanám inkább verseknek
– hangsúlyozta Mézes Zoltán.
A koronavírus-járvány a legtöbb zenész számára egy rendkívül nehéz időszak volt, a zenekar azonban a kényszerszünetet kihasználva beköltözött a stúdióba és megszületett a várva várt első album, amely Szeretetjárvány címet kapta.
Az első albumunkra 11 dal fért fel, amelyek tematikailag hasonlóak, viszont stílusban nagyon különböznek egymástól. -árulta el stábunknak Farkas Melinda, a zenekar vezetője.

A gútai Városi Művelődési Központban megrendezett lemezbemutató koncerten, ünnepélyes keretek között került sor a Szeretetjárvány című album lemezkeresztelőjére is.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.