2022. december 24., 13:15

Hodossy Gyula: Az életre kelt karácsony - VIDEÓ

Az Előretolt Helyőrség irodalmi folyóirat célja a Kárpát-medence területén létrehozott irodalmi alkotások népszerűsítése és azok eljuttatása azokhoz az olvasókhoz, akiket az utóbbi években átalakult piaci helyzetben már nehezebb volt elérni és megszólítani. A folyóirat kiadója most egy új ötlettel állt elő: a szerzők saját maguk olvassák fel műveiket, és ezeket videó formájában juttatják el  különböző médiacsatornákon keresztül a lehető legtöbb emberhez.

Videó:  ma7
Az Előretolt Helyőrség Felvidék irodalmi folyóirat havonta egyszer jelenik meg a Magyar7 mellékleteként, és 2022-ben immár harmadik évfolyamába lép.

A kiadvány a felvidéki magyar irodalom már ismert nagyjai, és a szárnyukat bontogató fiatalok számára egyaránt teret biztosít a megmutatkozásra, hiszen elsőrendű célja, hogy az olvasóközönség részére közelebb hozza az itteni magyar költészet és próza világát.

A projekt célja: a szerzők maguk olvassák fel egy-egy művüket, hogy így teremtsenek még közelebbi kapcsolatot a felvidéki irodalom művelői és fogadói között.

Ezúttal Hodossy Gyula: Az életre kelt karácsony című tárcáját. Nézzék velünk! 

Nézzék velünk!

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.