2022. szeptember 13., 18:01

Ugyanolyan élmény allergének nélkül is az első csallóközi mentes cukrászdában - VIDEÓ

Egyre több az ételérzékeny, ételallergiás ember, sőt, már a gyerekek körében is gyakori probléma az étkeztetés iskolában, vagy óvodában az intoleranciák miatt. Hoboth Veronika is édesanyja miatt vágott bele a glutén-, tej- és cukormentes finomságok készítésébe és álmában sem gondolta, hogy a hivatásává válik. 

A közgazdasági egyetemet végzett édesanya az anyasági szabadságát töltve tette élhetőbbé azok ünnepnapjait és hétköznapjait is, akik a már említett gondokkal küszködnek. Kezdetben hobbi szinten űzte a finomságok készítését, majd

mikor felismerte az igényt és a piaci rést, cukrász végzettséget szerezve a napokban megnyitotta a környék első, garantáltan glutén- és tejmentes cukrászdáját. 

Ami miatt fontos hangsúlyozni a garanciát, a súlyos intoleranciával és allergiával küzdő embereknek fokozottan kell figyelniük, hogy véletlenül se érintkezzen az általuk elfogyasztott étel hagyományos, allergént tartalmazó készítményekkel.

Ebben a cukrászdában ettől nem kell tartani. Mindenki nyugodt szívvel fogyaszthatja el a finomabbnál finomabb édességeket, amelyekről senki sem gondolná, hogy mentesek a liszttől, cukortól és tejtermékektől. 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.