2021. február 13., 18:05

Téli örömök - már aki élvezheti! - VIDEÓ

Az utóbbi években egyre kevesebb olyan nap van, amikor az ember élvezheti a havazás szépségét és azokat az örömöket, amelyeket a hóval borított területek tudnak nyújtani. Ilyenkor elsősorban a gyerekek és a gyermekes szülők próbálnak a természetben szánkózni, hóembert építeni, kicsit huncutkodni. Léces Zoltán, a Ma7 médiacsalád operatőre ilyen pillanatokat kapott lencsevégre. Nézze velünk!

Videó forrása: ma7
A sűrű hóesésnek az útkezelő vállalatok nem nagyon örülnek, pedig a hóakadályoktól eltekintve a havazás szépsége valóban magával ragadó élmény, azt is mondhatnánk, romantikus téli hangulatot teremt. A közel egy éve tartó Covid-őrület árnyékában érdemes kihasználni minden olyan lehetőséget, amikor megélhetünk apró örömöket, kellemes hangulatokat.

Egy jó kis esti séta havazás idején, vagy a hóörömök közös megélése gyermekeinkkel egy ilyen lehetőség, amit kár kihagyni. Persze aki megteheti, hiszen a nemrégiben életbe léptetett Covid-automata a fekete besorolású járásokban tiltja a természetjárást, negatív teszttel sem lehet kirándulni a járáson belül.

Aki tehát a lakása falai közé szorult, annak nem marad más, mint megnézni, milyen örömteli pillanatokat élhet meg az, aki szabadon mozoghat a természetben. Nézze velünk a hangulatos összeállítást!

 

Megosztás
Címkék