2023. május 21., 18:00

Határtalan tehetség - a Kávézó vendége Gubík Ági, zselízi származású színésznő - VIDEÓ

Felvidék sok tehetséges színésszel és színésznővel büszkélkedhet, akik sok esetben nemcsak a magyar, hanem a szlovák és a cseh színházakban, filmekben is sikert sikerre halmoznak. A Kávézó vendége ezúttal Gubík Ági, zselízi származású, Budapesten élő színésznő, aki legyen szó filmekről, sorozatokról, vagy színházi szerepekről, mindig kihozza magából a maximumot.

Gubík Ági a pozsonyi Színház-és Filművészeti Főiskolán végzett 1999-ben, amely egyszerre három országban is utat nyitott számára az érvényesüléshez. Magyarország mellett szlovák és cseh filmesek egyaránt foglalkoztatták, sőt számos színházi darabban is megcsillogtathatta tehetségét.

Munkásságát több díjjal is elismerték, ő mégis szerénységgel és alázattal mesél sikeres és kalandokkal teli életútjáról.

Talán azért nem érzem annyira sikeresnek ezt az életutat, mert azt érzem a mai napig, hogy mindig újra kellett kezdeni. És valahogy ez az újrakezdés egyrészt csodálatos ebben a pályában, hogy minden egyes próbafolyamatnál te újrakezdesz, de valahogy itt az országok ugrálásában is, mindig valahogy nagyon elölről kellett kezdeni és nem tudtam a tegnapi sikereimet felmutatni soha – mondta.

 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.