2021. július 13., 18:42

Az álmokat megélni kell - VIDEÓ

A jogi egyetem elvégzése után még évekig dolgozott közjegyzői koncipiensként, kezdetben édesapja mellett Szabó Ádám, akit a zenei világ Gilaként emleget.

Fiatal kora ellenére elért sikerei a szakmában csak megerősíthetik abban Ádámot, hogy jól döntött, mikor az évekig tartó őrlődés után azt az utat választotta, amiről mindig álmodozott.
Mindig hangszer- és zenészközelben szerettem volna lenni, mert velük értettem meg a legjobban magamat.''

– mondja vendéglátónk, akit a rendkívül jól felszerelt, ízlésesen berendezett zenei stúdiójában értünk utol. Mégis öt évnyi hezitálás előzte meg ezt a sorsdöntő kérdést. Még közjegyzői munkája során sem engedte őt el a zene, az ing és zakó szögre akasztása után jött a második műszak, a dallamok világa, ahol érezte, biztonságban van.

Tudathasadás-szerű állapotként írja le ezt az időszakot Gila, hiszen különböző vérmérsékletű embert igényel a két munka, így aztán élete talán legkomolyabb döntését meghozva, kilépve a jogi kamarából, létrehozta az ország egyik legminőségibb zenegyárát.

Rövid ideje működik a stúdió, ennek ellenére rendkívül sok énekes, zenekar, formáció szavazott bizalmat Gilának, aki azt is elárulta nekünk, a járvány időszaka nem érződött a falakon belül. A művészek magukba tudtak fordulni és produktívabbak voltak, ezáltal Ádám munkája is megsokszorozódott, amit nem bánt, hiszen ahogy mondja:

Tizenórákat dolgozom naponta, mégis azt érzem, hogy feltölt, vonz és inspirál.’’
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.