2023. március 17., 18:00

A ma7 médiacsalád stábja olyan helyekre jutott be az első szlovákiai felhőkarcolóban, ahova a lakóknak sem lesz bejárásuk - VIDEÓ

Több mint háromévnyi építési munka után a J&T Real Estate (JTRE) fejlesztő cég fokozatosan megkezdi a népszerű Eurovea komplexum egyes részeinek átadását. Stábunk 156 méter magasban járt a projekt főépítészével, Mátis Tiborral, aki körbekalauzolt minket az épület fontos állomásain. 

A 45 emelettel rendelkező 168 méteres felhőkarcoló lakásai iránt rendkívül nagy az érdeklődés. A több mint négyszáz lakás megközelítőleg 90%-a elkelt. 

Mátis Tibor az építkezés kezdetétől egészen a még rájuk váró munkafolyamatokat érintve mesélt nekünk a kihívásokról, azokról, mi okozta a legnagyobb fejtörést úgy neki, mint az egész általa koordinált csapatnak. 

Azt mondja, nem tudja, hogy szakmailag mi lehetne nagyobb dolog egy felhőkarcoló tervezésénél, de abban biztos, hogy az átadás után megpihen egy kicsit. 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.