2019. július 12., 11:02

Visszatekintés a 44. Duna Menti Tavaszra - VIDEÓ

Az idei, immáron 44. Duna Menti Tavasz ismét remek pillanatokat kínált. A gyermek-és ifjúsági báb-és színjátszás legrangosabb országos fórumán kinn volt a Múzsa stábja is, az ott készült riportokból készítettünk egy színes összeállítást. Nézzék velünk!

A Duna Menti Tavasz a gyermek báb-és színjátszás legrangosabb országos seregszemléje, amelynek pillanatai feledhetetlenek maradnak a résztvevő gyerekek számára. Sokakat annyira megragad a színpad varázsa, hogy  a későbbiekben a színház lesz az életük, a hivatásuk.

Akikből nem lesz színész, azok az élet más területén használják majd ki, hogy megtanultak határozottan megszólalni nagyobb közönség előtt is. Az szinte biztos hogy mindannyian színházkedvelő felnőttekké válnak, akik számára fontos lesz az anyanyelv és a hovatartozás is. A Duna Menti Tavasz tehát nem csak egy egyszerű fesztivál, inkább a jövő magyarságának egyik műhelye.

A seregszemlén forgatott a Múzsa stábja is, nézzék velük az ott készült összeállítást!

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.