2019. augusztus 6., 09:00

Az improvizációs készség segít megoldani a napi kihívásokat - VIDEÓ

Az egyik definíció értelmében az improvizáció, avagy a rögtönzés az a művészeti alkotómódszer, amikor a műalkotás közvetlenül az előadás folyamatában születik meg. Ezek a készségek gyakorlással fejleszthetőek, vallják az improvizációs nap szervezői. Az esemény, amely eleinte egy-két órás készségfejlesztésnek indult, mára már két napos rendezvénnyé nőtte ki magát. A Múzsa stábja az improvizációs napon volt jelen, ebből mutatunk most egy kis kedvcsináló összeállítást.

Az improvizáció valójában a mindennapi életünk része. Váratlan helyzetek tömkelegével kell megbirkóznunk nap mint nap, ezekre igyekszünk megfelelően reagálni és megoldani azokat. Ebben lehetnek segítségünkre az improvizációs tréningek, melyek 5 éve szintet léptek Dunaszerdahelyen és több napos fesztivállá nőtték ki magukat.

A résztvevők a színpadi technikák segítségével oldanak meg számukra váratlan helyzeteket. A gyakorlatok elsődleges célja az improvizációs készségek fejlesztése, miközben a résztvevők a színpadi készségeiket is fejleszteni tudják. Az eseményen volt, hogy megfagyott a levegő, majd szűnni nem akaró nevetés feledtette velünk a mindennapok terheit. Nézze velünk az eseményről készített összefoglalónkat!

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.