Égő angyalok táncoltatták meg az ízlelőbimbóinkat - PODCAST

2021. november 23., 18:00

Dunaszerdahely mellett egy kis faluban, Eperjesen bújik meg Felvidék két legcsípősebb vállalkozója. A Varga Gábor és Hegedűs Tamás alkotta duó, remekül egészíti ki egymást. A barátok egy véletlen folytán "fertőződtek" meg a chillipaprikákkal szeretetével. Vállalkozásuk 5-10 tő paprikából többezerre nőtte ki magát és megszületett a Burning Angel (Égő Angyal) nevű vállalkozás. 

Az általuk termesztett paprikák és az azokból készült termékek sok nívós díjat nyertek már. Nemzetközi versenyek aranyérmét zsebelték be. Sőt, a két szakembert zsűriként is előszeretettel hívják már. 

Az, hogy hogyan lehet egy vállalkozást a semmiből világszintre emelni, ennek a két embernek a példájából is látszik. Az alázat, a tenniakarás, az elhivatottság és az a fáradhatatlan munkakedv, illetve munkabírás a válasz minden kérdésre. Na, meg a humor, amiből látogatásaink során sem volt hiány. 

Nézzék velünk az ízelítőt! 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.