A sokszínűség és a tolerancia sajátos értelmezéséről - terítéken a Petry-ügy - PODCAST

2021. április 7., 18:30

Hogyan fér össze a tolerancia és az, ha valakit véleményéért kicsapnak a munkahelyéről? Az Adásidő mai műsorában a Petry-ügy részleteiről beszélgettünk.

Futótűzként söpört végig a magyar és a német sajtóban a hír, hogy a Hertha BSC kedden azonnali hatállyal megszüntette Petry Zsolt munkaviszonyát, miután a kapusedző a Magyar Nemzetnek adott interjújában arról beszélt, nem ért egyet Gulácsi Péter a szivárványcsaládok melletti kiállásával, valamint a nyugat-európai országok többségének bevándorláspárti politikájával.

A ma7 mádiacsalád podcastműsorában, az Adásidőben a nagy port kavart ügy részleteiről, valamint arról beszélgettünk, hogy a sokszínűség és tolerancia hogy férhet össze azzal, hogy valakit véleménye miatt elbocsátanak a munkahelyéről.

A témában írt korábbi cikkünk ITT. Az ominózus interjú, amely kicsapta a biztosítékot a Hertha BSC vezetőségénél, pedig ITT. 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.