Tanulj meg rajzolni 3 nap alatt! - VIDEÓ

Múzsa 2019. október 14., 10:50

Vannak emberek, akik azt vallják, hogy kézügyesség és tehetség hiányában sosem tudnának megtanulni rajzolni. Igen, talán hihetetlenül hangzik, hogy az ember képes lehet 3 nap alatt olyan szinten elsajátítani a rajzolás művészetét, hogy a háromnapos rajztanfolyam utolsó napján a papírról már egy élethű portré nézzen vissza rá.

Fotó: múzsa

Rajzolni nehéz, mondogattuk magunknak már sokszor. Az emberek nagy része úgy érzi, ő képtelen lenne megtanulni rajzolni úgy, hogy a rajzon lévő ábra mások számára is élményt nyújtson. Mindezt annak ellenére érezzük így, hogy az általános iskolában mindenki több évig járt képzőművészeti nevelés órákra. Vajon létezik-e a nagy többség számára is járható út, amelynek a végén a rajzkészsége a sajt számára is elfogadható lesz?

János Éva a Jobb Agyféltekés Rajztanoda vezetője saját elmondása szerint bárkit megtanít rajzolni 3 nap alatt. A rajzoláshoz ugyanannyi kézügyességre van szükség, mint az íráshoz, a titok nyitja csupán annyi, hogy meg kell tanulni máshogyan látni dolgokat.

De vajon hogyan működik ez a gyakorlatban? A Dunaszerdahelyen megrendezett rajztanfolyamról készült összefoglalónkból kiderül. Nézzék velünk!

0 HOZZÁSZÓLÁS