A Csemadok kulturális hetén Dunaszerdahelyen fellépett a Fókusz Gyermekszínpad

Szabados Kati 2018. november 23., 09:44

2018. november 20-tól 23-ig zajlik a Csemadok Vámbéry Ármin alapszervezetének hagyományos Őszi Kulturális Hete. Egy tárlatnyitó és egy színpadi játék után a rendezvénysorozat befejező előadására pénteken kora este a református templomban kerül sor.

A Fókusz Gyermekszínpad a Lúdas Matyi című színpadi játékot mutatta be nagy sikerrel Fotó: Szabados Kati

Az Őszi Kulturális Hét Szakáll Farkas Mária festőművész képkiállításának megnyitójával vette kezdetét november 20-án. A nemzetközileg is elismert dunaszerdahelyi születésű képzőművész tárlatnyitójára nagyon sok érdeklődő érkezett a Bacsák utcai Csemadok Házba.

Képgalériánk:
Szakáll Farkas Mária festőművész alkotásai Fotó: Szabados Kati

A következő eseményre is a Bacsák utcai székhelyen került sor november 22-én kora este. A Fókusz Gyermekszínpad a Lúdas Matyi című színpadi játékot mutatta be nagy sikerrel. Ezzel a produkcióval az idei Duna Menti Tavaszon gyémánt sávos elismerést vívtak ki maguknak a kis színészek. A gyermekszínpad a Csemadok Vámbéry Ármin Dunaszerdahelyi Városi Szervezete és a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ mellett működik.

Képgalériánk:
A Fókusz Gyermekszínpad a Lúdas Matyi című színpadi játékot mutatta be nagy sikerrel Fotó: Szabados Kati

Pénteken, november 23-án lesz még egy érdekes előadás

A Dunaszerdahelyi Református Egyházközség több alkalommal is társszervezője volt a kulturális hétnek. Ez ebben az évben is így van. Balázs Lilla "Látni, látszani, láttatni- az iszlám követői Európában" című előadására a református templomba várják az érdeklődőket a szervezők este fél hatra.

0 HOZZÁSZÓLÁS