2019. szeptember 13., 12:15

Ripoff Raskolnikov a Moziban - VIDEÓ

Ripoff Raskolnikovot a blues kedvelőinek nem kell bemutatni, hiszen az Ausztriában született énekes-gitáros nem csak a magyar zenekedvelők körében ismert, de az egész világon elismert zenészként tartják számon. Raskolnikov a somorjai Mozi klub vendége volt, koncertjére a Múzsa stábja is ellátogatott. Aki szereti a hamisítatlan, egyedi hangzású bluest, az tartson velünk!

Ripoff Raskolnikov a Moziban - VIDEÓ
Médialapozó
Fotó: Múzsa

Ripoff Raskolnikov Ausztriában született, művésznevét  Dosztojevszkij: Bűn és bűnhődés című regénye főhősétől kölcsönözte. Egyedi hangzású zenéje a blues alapjaira épül, zenéjét az időnként különleges hangolású gitárjátékával teszi különlegessé.

 

Fotó:  Múzsa

A művész osztrák állampolgárként már egy ideje Magyarországon él, megtanulta a nyelvet és gyakran koncertezik együtt magyar zenészekkel. Somorjai koncertjén is egy erre az alkalomra összehozott zenekarral mutatkozott be, a koncert végén pedig két ismert somorjai zenész is beszállt az örömzenélésbe átcsapó buliba. Nézze velünk!

Ripoff Raskolnikov a Moziban - VIDEÓ
+3 kép a galériában
Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.