2022. február 3., 14:18

Randevú a múzeumban. Mi rejlik a ruha alatt?

Különleges randevúzási lehetőséget kínál a Galántai Honismereti Múzeum a közelgő Bálint-nap alkalmából.

Randevú a múzeumban
Fotó: Horváth Szomolai Andrea
Randevú a múzeumban

A Galántai Honismereti Múzeum izgalmas randevúra kínál lehetőséget Valentin nap apropóján. A párok, akik időpontot foglalnak privát tárlatvezetésen vehetnek részt február 12-én, szombaton a Mi rejlik a ruha alatt? c. időszakos kiállításon.

A múzeum és galéria látogatása a TOP10 kreatív randevú helyszín közé tartozik Angliában és az Egyesült Államokban. A Galántai Honismereti Múzeumban a Mi rejlik a ruha alatt? c. kiállításunkhoz privát tárlatvezetést kínálunk párok részére

– közölte Pukkai Judit, az intézmény sajtóreferense.

Dömötör Alenka tárlatvezető, aki a párokat végigvezeti a kiállításban, igazán széleskörű ismeretekkel rendelkezik a fehérnemű történetével kapcsolatban. A Randevú a múzeumban alkalmából azonban nem a szigorú történelmi adatokra fókuszál. Érdekes, olykor pikáns történeteket mesél az öltözködés történetéből. Végezetül a látogatók felpróbálhatnak egy krinolint hosszú alsószoknyával és táncra is perdülhetnek benne, mint egy hercegnő a hercegével a bálban egy mesebeli kastélyban.

Randevú a múzeumban
Fotó:  Horváth Szomolai Andrea
Randevú a múzeumban

Az időpontfoglalás az eseményre online nyomtatványon keresztül történik, amely elérhető a múzeum Facebook és saját weboldalán.

A résztvevők száma korlátozott. A belépés ingyenes.

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.