2020. július 17., 20:27

Kiértékelték a Rejtekhelyek/Rejtett helyek című fotópályázatot

A Nagymagyari Kulturális Közösség által meghirdetett fotópályázatra június 15-ig lehetett beküldeni a műveket. Három országból több mint 230 fényképet küldtek a pályázatra. A szavazást a közönségre bízták a szervezők. 

 

Fotó: pixabay.com

A legtöbb ,,napocskás” szavazatot az alább látható tíz fényképre adták le. 

A legsikeresebb Dömény Máté (Dunaszerdahely) Vízesés a folyón című felvétele lett. Ez a fotó lett a közönség kedvence. 

nagymagyar-fotópályázat
Fotó:  Nagymagyari Kulturális Közösség

A többi 9 felvétel készítője: Kovács Szilvia (Nagymagyar): Mező kék virággal, Krajčovič Martina és Erik (Nagymagyar): Fa tövisekkel, Pallaginé–Forgó Edit (Csongrád /HU/): Büdösvíz az Aranyszigettel, Kiss Zsolt (Nagymagyar): Sötét felhők az őszi fák felett, 
Vígh Dávid (Csongrád /HU/): Sások a vízben, Persei Jenő (Búcs): Jégmadár, Vígh Istvánné (Csongrád /HU/): Napsugár, Nagy Viktória (Csallóközcsütörtök): Hattyúk, Holubiczky család (Illésháza): Kövek a vízparton.

nagymagyar-fotópályázat
Fotó:  Nagymagyari Kulturális Közösség

A további beküldők között szerepelt: Srauf Dávid – Tát (HU), Nagy Elvira – Nagymagyar, Gábor Ferenc – Bihar megye (Erdély /RO/), Pőcz Emma – Fél, Méry Klaudia – Nagymagyar, Németh Adrián – Illésháza, Gergely Eszter – Pozsony, Pőcz Eszter – Fél, Posvancz Edit – Csallóközcsütörtök, Pőcz Evelyn – Alsójányok, Szalay Klaudia, Zolczer–Csík Viktória – Ipolynagyfalu, Spitzer Ádám – Doboz (HU) 

nagymagyar-fotópályázat
Fotó:  Nagymagyari Kulturális Közösség

A szervezők a fotók által közelebb hozták a hazai és külföldi vidékek természeti csodáit, Magyarország, Erdély, az Ipolymente, a Kis–Kárpátok, a Csallóköz és a Mátyusföld mutatta meg magát a képek segítségével. A közeljövőben mind a 23 beküldő egy-egy sikeres felvételéből kültéri kiállítást terveznek, ahová szeretettel várnak minden pályázót, barátot és ismerőst. A pályázók ajándékcsomagban részesülnek beküldött műveikért.

A szervezők a helyszínről és az időpontról később tájékoztatják az érdeklődőket.
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.