2020. december 23., 08:22

Karácsonyi dal a fa alá

A Black & White zenekar karácsonyi dallal lepte meg a rajongókat, amelyhez még klipet is forgattak. Bertók Tóth Katalint kérdeztük, milyen hangulatban telt a videóklip forgatása, s miért kapott benne fontos szerepet Dunaszerdahely.

Fotó: atempo.sk

A vírusjárvány mindenki életét meghatározza, és a karácsonyi ünnepek hangulatára is rányomná a bélyegét, ha hagynánk! De az ünnep attól még ünnep és ha a szeretteinkkel töltjük, akkor még szebbé varázsolható.

Bertók Tóth Katalin portálunknak elmondta, hogy vidám és ünnepi hangulatú dalt szerettek volna, amellyel megszépíthetik a karácsonyi ünnepeket. ,,Ahogy a dalban énekelem: az ünnep épp olyan, mint rég. S ez valahol a gyerekek szemében még mindig így értelmezhető. Szerintem karácsony alkalmával a legnagyobb örömet a gyerekek érzik, hiszen együtt van a család, s együtt ünnepel mindenki.“

Katalin azt is hozzátette, hogy sajnos sokak számára nem olyan lesz a karácsony, mint ahogy azt előre elképzelték, mert másképpen élték meg az egész járványhelyzetet. De ha a család együtt van, akkor talán sokkal könnyebb átvészelni a nehezebb időszakokat is. Az otthon melege és a családi fészek nyújtotta biztonság pedig az egész videóklipet átitatja.

,,Dunaszerdahelyt is mindenképpen szerettük volna láttatni a videóklipben, hiszen itt vagyunk otthon, képviseljük városunkat, ahogyan csak tudjuk. Havas tájat gondoltunk ki a kliphez, de mivel a közelben sehol sem volt hó, ezért úgy döntöttünk, hogy a saját otthonunkból nyújtunk egy kis darabkát a közönségnek. Nálunk valóban így néz ki a karácsonyi készülődés“ – tette hozzá Katalin.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.