2019. december 4., 20:11

Felvidéki versenyzőnek szurkolhatunk a Fölszállott a páva középdöntőjében

Pénteken, 2019. december 6-án tartják a Fölszállott a páva népzenei és néptáncos tehetségkutató idei gyermek évadának első középdöntőjét, amelybe egyedüli felvidéki versenyzőként a dernői Kristóf Áron is továbbjutott.

Kristóf Áron
Galéria
+3 kép a galériában
Fotó: mediaklikk.hu

Kristóf Áron 12 éves, néptáncos családból származik, kétéves kora óta táncol, emellett hegedül is. Fontosnak tartja a hagyományok ápolását, s mivel hivatásos táncos szeretne lenni, a Fölszállott a pávát nagy lehetőségnek tartja a tapasztalatszerzésre és a tanulásra.

Az elődöntőben bogártelki legényest táncolt. Az Eredics Gábor, Kocsis Enikő, Salamon Beáta, Sebestyén Márta és Zsuráfszky Zoltán összeállítású zsűri 46 ponttal küldte a középdöntőbe Áront, aki pénteken fog ismét versenyezni. Gömöri botolót és vasvári verbunkot táncol majd.

A december 6-i első középdöntőben már a nézőknek is lehetőségük van szavazataikkal továbbjuttatni valakit. Ezt az elő adás alatt, 19:30 és 21:45 között tehetik meg, mégpedig kétféleképpen. A MédiaKlikk Plusz mobilalkalmazáson keresztül ötpercenként lehet szavazni, ilyen módon összesen 20 szavazat adható le, valamint ugyanennyi SMS-ben, a versenyző kódjának elküldésével a +36 20 4422 999, a +36 30 4422 999 vagy a +36 70 4422 999 telefonszámok valamelyikére. Kristóf Áron kódja: 05. Támogassuk szavazatainkkal a középdöntő egyetlen felvidéki versenyzőjét!

Kristóf Áron
Galéria
+3 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.