2023. november 13., 19:36

7. Magyar Klipszemle – Botta Ádámot is díjazták

2023. november 9-én a budapesti Akvárium Klubban rendezték meg a 7. Magyar Klipszemlét. Az audiovizuális alkotások megmérettetésén elismeréseket is átadtak; a kitüntetettek között ott volt a Crizzlyként is ismert zselízi Botta Ádám is.

Botta
Galéria
+1 kép a galériában
Botta Ádám
Fotó: Botta Ádám

Az idei Klipszemlére összesen 450 videót neveztek; végül 92 klipből válogattak, s 22 kategóriában 49 nyertest hirdettek. A legjobb sztiló kategóriájában a Pogány Induló diadalmaskodott, amelynek videóklipjén Botta Ádám dolgozott.

Főként a rap műfajában mozgom, az előadók közül megemlíteném KKevin, Ekhoe, Pogány Induló, Grasa, Ibbigang, Ótvar Pestis, Kolg8eight és Csoky nevét, de előfordult már, hogy más műfajban is tevékenykedtem, nemrég például Opitz Barbival dolgoztam együtt. Az esetek 90%-ában teljesen egyedül dolgozom a klipen, így gyártásvezetéssel, rendezéssel, operatőrködéssel, vágással, illetve néha-néha coloringgal is foglalkozom”

– fogalmazta meg Ádám, aki jelenleg a Pogány Induló és a Kolg8eight hamarosan megjelenő albumairól egy-egy videóklipen dolgozik.

Ami ezt a munkát illeti, a közeljövőben szeretnék majd egy kisebb szünetet tartani, s elkezdni egy 3D animációs kurzust. Mindig is nagyon érdekeltek az animációk, és szeretném magam picit jobban beleásni ebbe”

– tette hozzá.

Botta
Galéria
+1 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.