2021. november 2., 07:48

Udo Ulfkotte: A menekültipar - Egy könyv tabukról és tényekről

Újabb résszel jelentkezik a ma7 médiacsalád újságíróinak kulturális ajánlója. Filmek, könyvek, zenék. Minden, amit látni, olvasni vagy hallgatni érdemes!

Megjelent a Magyar7 hetilap 2021/42. számában.
Fotó: Archívum

A címet, a könyvet magyarul megjelentető Patmos Kiadó ajánló szövegéből „csentem”, hiszen a (sajnos korán elhunyt) jeles német újságíró, Udo Ulfkotte tényfeltáró és oknyomozó kötete valóban tabukat és tényeket vonultat fel a migrációról. Arról a 2010-es évek közepétől hatalmas lendületet vett bevándorlásról, amely hamarosan Európa egyik legnagyobb rákfenéjévé válik,

és előrevetíti az itt létrehozott szellemi és kulturális értékek, a szó valódi értelmében vett demokratikus hagyományok elhalványulását.

A mű természetesen a szerző hazájának, Németországnak a helyzetét veszi górcső alá, és főleg azt, hogy az ország vezető politikusai mindezt hogyan igyekeznek elmaszatolni, bagatellizálni, sőt bizonyos EU-tagállamokat is pellengérre állítani eltérő véleményük miatt, miközben sok fehérgalléros számára ez sokkal nagyobb üzlet, mint a drogkereskedelem. A szerző mindezt lekövethető hivatkozásokkal támasztja alá.

Megjelent a Magyar7 hetilap 2021/43. számában.

Megosztás
Címkék