2022. május 10., 17:31

Gyere velem Dunaszerdahelyen

Május 4-én a Vámbéry Irodalmi Estek keretein belül megrendezésre került Aich Péter Gyere velem című kötetének a bemutatója. Az eseményt megtisztelte jelenlétével a szerző, Aich Péter, a kötetet bemutatta Póda Erzsébet író, szerkesztő, a moderátor Scheer Szabó Mária volt. 

Aich Péter könyvbemutatója Dunaszerdahelyen
Fotó: Lilium Aurum

Közreműködött Takács Gábor, az Exit Travel utazási irodától, aki több nyári utazási lehetőségről is beszámolt a világjárvány utáni helyzetben.

"Az utazás szép dolog, csak nem mindig van rá lehetőségünk. Tehát nem bármikor és nem bárhova. Tisztázzuk hát, mi is tulajdonképpen az utazás. Ha elmegyek a lakásomtól, lakóhelyemről távolabb eső helyekre, hogy azokat megnézzem, megtapasztaljam, szerintem az az utazás.

Aich Péter könyvbemutatója Dunaszerdahelyen
Fotó:  Lilium Aurum
De ha elmegyek a tengerhez, s ott ledőlök háttal vagy hassal a nap felé, az nem utazás, az jobb esetben is pihenés. Bár valójában semmittevés. Akinek ez jó, ám legyen. Én utazni vágytam. "

Aich Péter legújabb kötete segítségével az író szemével utazhatjuk körbe a világot.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.