2024. április 12., 19:21

Fényből és sárból

Újabb résszel jelentkezik a ma7 médiacsalád újságíróinak kulturális ajánlója. Filmek, könyvek, zenék. Minden, amit látni, olvasni vagy hallgatni érdemes!

juli-fenybol-es-sarbol.jpg
Fényből és sárból

Lebilincselő olvasmány a Böjte Csabáról szóló életrajzi könyv, Csender Levente munkája. Ahogy a gyermekmentő szerzetes szinte a semmiből egy külön kis világot teremtett, több ezer rossz sorsú gyermeknek adva lehetőséget az emberhez méltó életre.

Mindehhez az erős akaraton és elszántságon kívül egészen bizonyosan szükség volt az égiek hozzájárulására, segítségére is. A Böjte Csaba gondolataiban is bővelkedő könyvben nem tündérmese elevenedik meg, hanem kőkemény munka, megspékelve egy-egy növendék sikertörténetével.
Nem az a fontos, hogy én mit akarok, hanem az, hogy Jézus Krisztus mit akar tőlem”

– vallja Csaba testvér, s ennek a mottónak a jegyében telik az élete. Emberfeletti munkát végez, mert hisz a szeretet győzelmében, abban, hogy jót tenni jó, jónak lenni jó.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.