Holnap nyitja meg kapuit a 39. Csallóközi Vásár

Szabados Kati 2019. szeptember 18., 14:13

Szeptember 19-én Dunaszerdahelyen ünnepélyes megnyitóval veszi kezdetét és 22-ig tart a térség legnagyobb kulturális és gasztronómiai eseménye. A Csallóközi Vásár nem csak a vásárlásról szól, hagyományosan nagyon gazdag kísérő programmal várják az érdeklődőket a szervezők a négynapos rendezvényre a városi szabadidőparkba.

Fotó: rovin

Délutánonként a néptánc, a népzene, a magyar nóta és a gyermekprogramok kerülnek a középpontba, esténként rangos zenekarok és énekesek koncertjeinek örülhet a közönség. Többek között ott lesz a Budapest Bár, a Karthago, a Margaret Island és a szombati nagykoncert fellépőjeként Ákos lép színpadra Dunaszerdahelyen.

Természetesen találkozhatnak a rajongók az FC DAC 1904 játékosaival is, valamint az erős emberek versenyét is megszervezik. A pénteken és szombaton éjjel, az esti koncert után még utcabál is várja a szórakozni vágyókat.  A tavalyihoz képest több árussal és még gazdagabb gasztronómiai kínálattal várják az érdeklődőket. Idén egy utcával kibővül a lacikonyhások, büfések területe, és a koncerteket is nagyobb, tizenkét méteres, három LED panellel ellátott színpadon zajlanak.

Képgalériánk:
Fotó: Szabados Kati

A Csallóközi Vásár Gyerekszigetén minden délután tartalmas szórakozás várja a kicsiket. Mese, bábszínház, gyerekkoncertek, kézműves foglalkozások sokasága, önvédelmi bemutató, arcfestés és sok egyéb élmény a gyerekek számára is vonzóvá teszi majd a rendezvényt. A Gyereksziget sok fellépője között ott lesz Écsi Gyöngyi és Szarka Gyula is.

Dunaszerdahely kiemelkedő rendezvénye a város szervezésében valósul meg. A szervezők a jó időben és legalább ötvenezer látogatóban bíznak. A belépés a Csallóközi Vásár minden eseményére, programjára ingyenes.

0 HOZZÁSZÓLÁS