Öt nap a kultúra jegyében Nagytárkányban

Zsebik Ildikó 2019. június 20., 17:55

Június 19-én kezdődött a Nagytárkányi Kulturális Napok rendezvénysorozat.

Hórihorgas Hujákolók Gólyalábas Társulat előadása Fotó: Facebook

Tegnap, szerdán a gyerekek kaptak szórakozási lehetőséget. A budapesti Hórihorgas Hujákolók Gólyalábas Társulat előadása igazi sikert aratott a legkisebbek, illetve szüleik körében egyaránt. Ma Milyenek a magyarok? címmel a kassai Thália Színház előadására kerül sor a kultúra házában. A Lackfi János nagysikerű könyve alapján készült darab alcíme: zenés útikalauz kül- és belföldieknek. 

Részlet az előadásból Fotó: Facebook

Pénteken 19 órától egyházi koncerten vehetnek részt az érdeklődők a helyi evangélikus templomban. Fellép a nagykaposi Cantabile női kamarakórus, a Karcsa-parti Dicsőítő Zenekar Örösből, valamint az X-Faktorból is jól ismert Abaházi Nagy Lívia, operaénekes. 

Képgalériánk:
A közönség Fotó: Facebook

Szombaton már 13 órától elkezdődik a szórakozás. A közönség a helyi gyerekeken kívül tapsolhat a Királyhelmeci Banditáknak, a bélyi hagyományőrző csoportnak, a kárpátaljai Csipkés Zenekarnak, sztárvendég pedig Tabáni István lesz. Végül a zárónapon, vasárnap a helyi kultúrotthonban Zsapka Attila előadásában Szécsi Pál Emlékkoncertet hallgathat meg a nagyérdemű.

0 HOZZÁSZÓLÁS