2023. március 13., 11:12

Megjelent a nagyszabású Petőfi-film, a Most vagy soha első rendes előzetese! - VIDEÓVAL

Megjelent a márciusi ifjakat és Petőfi Sándor forradalmi szereplését, valamint a március 15-ei eseményeket bemutató magyar film első teljes előzetese. 

A márciusi ifjakat és Petőfi Sándor forradalmi szereplését bemutató film történelmi tényeken alapul ugyan, de akciódús, fikciós alkotás lett - mondták el a film producerei. A film előzetesében tulajdonképpen akción kívül nincs is semmi más, de az már most látszik, a látnyvra nem lehet panasz. A Most vagy soha! simán hozza a 2022-ben elvárható színvonalat.

Az alkotók egy korábbi interjúban arról beszéltek, elsősorban a Guy Ritchie-féle Sherlock Holmes-filmek és a Peaky Blinders című sorozat látványvilága inspirálta őket.

A főszereplőt, Petőfi Sándort, Berettyán Nándor, a film "főgonoszát", a császári titkosrendőrség egy tisztjét Horváth Lajos Ottó alakítja.

A március 15-éhez vezető eseményeket feldolgozó alkotás minden idők legdrágább magyar filmje lesz. A filmet Lóth Balázs rendezi, a forgatókönyvet Szente Vajk, Kis-Szabó Márk és Rákay Philip írták. 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.