2022. február 4., 08:40

Wolf Kati után újabb zsűritag lép A Dal színpadára

A Dal 2022 új zsűritagja, Egri Péter extra produkcióval tér vissza a dalválasztó színpadára. Szombaton este ismét tíz dal mutatkozik be az élő show-ban a Dunán. A tét továbbra is az elődöntőbe jutás és „Az Év Dala 2022” cím elnyerése.

Egri Péter
Fotó: Sárosi Zoltán

A dalválasztó második válogatóját izgulhatják végig szombat este a Duna nézői. A tíz versenydal mellett egy extra produkciót is láthatnak Egri Péter előadásában. A Mystery Gang frontemberének nem idegen A Dal színpada. 2014-ben zenekarával versenyzőként mérette meg magát, a műsor 11. évadában pedig már zsűritagként vesz részt. A rockabilly műfaj hazai nagykövete garantáltan táncra perdíti a képernyők előtt ülőket.

A Dal 2022 élő válogatóiban összesen 40 produkció hangzik el. A múlt heti adásban a Wolf Kati, Mező Misi, Ferenczi György és Egri Péter alkotta szakmai zsűri pontszámai alapján az elődöntőbe jutott a Még ma este a Ruby Harlem & Roy, a 21 gramm Sándor Szofi, a Hosszú volt a nyár a Pankastic! és a Földöntúli szerelem Majoros Csenge előadásában. Az ötödik továbbjutó, a közönség döntése alapján Ya Ou Zsákutca című produkciója volt.

A szombati adásban ismét öt produkció kap esélyt az elődöntőben az alábbi versenydalok közül:
Andelic Jonathan JOTA - Elhiszem még
Audioshake - Influencer
Fóris Rita - Olyan szép
Gubik Petra - Ez van, ez!
Hegedűs Bori és Tempfli Erik - Anya
Nova Prospect - Utolsókból elsők
Ocho Macho - Lazulj bele
Pádár Szilvia - Kismadár
Pink & The Panthers - Fényes Galaxisok
Subtones - Nem segít más

A Dal 2022 – szombatonként 19:35-től a megújult Dunán!

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.