2018. május 4., 12:38

Virtuózok: Ma este a Nagyok korcsoportjának válogatóját tűzi műsorára a Duna TV

A Virtuózok 4. évadában ma a Nagyok korcsoportjának válogató adását láthatják a közmédia klasszikus zenei tehetségkutatójának nézői a Duna Televízióban és az M5 kulturális csatornán.

201705270751270.virt16.jpg

A 19 óra 30 perckor kezdődő műsorban tizennyolc tehetség, köztük visszatérő versenyzők is bemutatják produkciójukat a zsűrinek. A válogatóból kilencen jutnak tovább a korcsoportos elődöntőbe. Az előző évadokhoz képest megújult stúdióképpel és látványvilággal várja a Virtuózok a nézőket.

A Nagyok - a Kicsik és a Tinik válogató adásaihoz hasonlóan - a műsor végén tudják meg, hogy megkapják-e valamelyik zsűritag hegedűjét, és ha nem, akkor benne lesznek-e abban a négyben, akik továbbjutásáról a zsűri közösen dönt.

A zsűri tagja idén is Miklósa Erika Kossuth- és Liszt-díjas operaénekes; Batta András Erkel Ferenc-díjas és Széchenyi-díjas zenetörténész, egyetemi tanár; Kesselyák Gergely, Liszt Ferenc-díjas karmester, Érdemes Művész, a Magyar Állami Operaház tagja; Balázs János Liszt- és Junior Prima-díjas zongoraművész, Érdemes Művész és Várdai István Liszt-díjas csellóművész.

Az adás után, 21 óra 20 perctől az M5 kulturális csatornán a Virtuózok Személyesen című műsorban a továbbjutott versenyzőkkel és felkészítő tanáraikkal készített beszélgetések lesznek láthatóak, melynek műsorvezetője Béli Ádám. Szombaton 9 óra 30 perctől a Bartók Rádióban lesz hallható a Continuo - Kísérjük a Virtuózokat! című utánkövető műsor, Bolla Milán műsorvezetésével.

A Virtuózok negyedik évadának műsorvezetője Morvai Noémi és Bősze Ádám.

A mediaklikk.hu/virtuozok oldalon és a MédiaKlikk Plusz applikációt letöltve visszanézhető a műsor és a továbbjutott versenyzőkről információk is olvashatók.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.