2019. november 13., 11:32

Egy felvidéki tehetség bemutatkozása: Mészáros Tamás

Mészáros Tamás felvidéki színész, énekes új produkcióval jelentkezett, amely ismert dalokból, musical részletekből, illetve olyan előadások részleteiből áll, amelyben ő maga is szerepel a komáromi Magyarock Dalszínházban.

Mészáros Tamás
Fotó: Mészáros Tamás Facebook-oldala

A fiatal felvidéki előadóművész már 2014 óta jelentet meg saját dalokat, amelyeket már a rádiók is játszani kezdtek.

Nemrég jelent meg Szolnoki Péterrel, a Bon-Bon együttes énekesével a közös dala is, amely a Szóljon egy dal címet kapta.

Szolnoki Péter, bár ezt kevesen tudják, szintén felvidéki gyökerekkel rendelkezik. Új közös dalukkal arra szeretnék felhívni figyelmünket, mennyire fontos, hogy elfogadjuk egymást, jobban odafigyeljünk embertársainkra.

A dalról hamarosan videoklip is készül, amelyben közismert arcok is szerepelnek majd. Az alkotók azt szeretnék, ha nagy tömeghez jutna el ez a gondolat: ,,Nem számítanak határok, a zene mindenki összeköt.”

Az előadónak 2014 óta folyamatosan jelennek meg dalai és lemezei.

Az első a ,,Hallgass rám!" címet viselte, majd később, 2015-ben jelent meg a második nagylemeze ,,Itthon vagyok" címmel, még abban az évben karácsonyra pedig a ,,Boldog ünnepet!” c. maxi album. 2016-ban a ,,Kárpátok Szépe" szépségverseny hangja lehetett.

Több zenei csatornán is szerepelt már. A Muzsika TV-ben, illetve a Duna Televízióban is bemutatkozott már a zenekarával, a Család-barát Magazinban, valamint anno a Kívánságkosárban is. Legutóbb, tavaly az ,,Indulnod kell” című koncertfilmje jelent meg, amelyben az eddigi legsikeresebb dalai szerepelnek.

Tamás közreműködött a Komáromról született dalban és filmben is, amelyet Koltay Gábor filmrendező készített.

A közönség többek között a Made in Hungária, a Szép nyári nap, A púpos, az Anconai szerelmesek 2, A halász meg a felesége, a Macskafogó, a Retropoly és az Isten pénze musicalekben láthatja jelenleg.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.