2020. február 29., 19:32

Új klippel jelentkezett az estendøn

Az estendøn zenekar a napokban hozta nyilvánosságra a Körökben című dalukhoz készült videóklipet. A szerzemény a Mantrafunk elnevezésű album öt dala közül az egyik.

Fotó: Čepec László

A farnadi zenekar első alkalommal dolgozott együtt a neves szakemberrel, Molnár Csabával, aki az elmúlt időszakban együttműködött a CRUX, a Hope Red és a Jóvilágvan zenekarokkal is.

A felvételek az érsekújvári járási Bélán, a település 1770-es években épült kastélyában készültek.

Amikor már tudtuk, hogy a klip elkészítésén Csabával fogunk dolgozni, a legnagyobb fejtörést az okozta, hogy melyik dalunkhoz készítsük azt el. A Mantrafunk lemez dalaiból leginkább kettő jött szóba; a Narancsfarkas balladája és a Körökben című szerzemények közül, hosszas morfondírozás és a bélai kastélyban tett terepszemle után végül az utóbbi mellett döntöttünk”

– árulta el a zenekar énekesnője, Kaszmán-Saróka Liliána, aki szerint ez, mint azt a pozitív visszajelzések is mutatják, jó döntésnek bizonyult.

Sokan írnak személyes üzenetet is, hogy köszönetet mondjanak a dalért, és hogy megdicsérjék Csaba munkáját. Minden felvidéki zenekarnak csak ajánlani tudom, hogy próbálja ki, milyen egy hozzáértő szakemberrel együtt munkálkodni; a végeredmény önmagáért fog beszélni”

– tette hozzá az énekesnő.

A videóklip ide kattintva tekinthető meg.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.