2019. december 31., 14:27

Teltházas koncerttel nyitja az új évet Szarka Tamás

Teltház előtt lép színpadra január 7-én Budapesten a Művészetek Palotájában  Szarka Tamás és zenekara.

szarka-tamas-konc.jpg
Fotó: MTI

Az Újévi koncert sztárvendége Miklósa Erika operaénekes. A január 7-i Újévi koncertjén Szarka Tamás legismertebb szerzeményei (Tánc a hóban, Alhambra,  Kézfogás) mellett, a „Sósósó“ című szólóalbuma néhány opusa és a grandiózus 2018. augusztus 20-i budapesti tűzijáték dalai is hallhatók.

Közreműködik Miklósa Erika Kossuth-, Liszt- és Prima Primissima-díjas koloratúrszoprán énekesnő, a Hunyadi János Ének-Zenei, Nyelvi Általános Iskola kórusa Felszeghy-Tóth Annamária karnagy vezetésével, valamint az Óbudai Danubia Zeneakar Dénes-Worowski Marcell vezényletével.

Szarka Tamás Kossuth-díjas előadóművész, zeneszerző, költő 40 éve áll színpadon. Dalaira a már jól ismert, sajátos stílus jellemző irodalmi értékű szövegvilága mellett. Zenéje és versei hatnak az értelemre, az érzelmekre és az érzékekre. A zene mélyről jön és erőt ad. Zeneszerzői pályafutása szinte példa nélküli sikertörténet. Több mint 3000 koncertet adott a világ 28 országában, 4 nagykoncertet a Budapest Arénában és 2016-ban közös koncertet a világhírű Grammy-díjas gitárossal Al Di Meolaval.
Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.