2023. november 23., 18:50

Tébolyult lelkem – Új dallal jelentkezett a Kingfishers - VIDEÓ

2023 novemberében a leglátogatottabb videómegosztó portálon vált elérhetővé az ipolysági Kingfishers legújabb dala, a Tébolyult lelkem.

A dalban több ritmusképlet is előfordul, az intro 7/4-es, a versszakok 5/4-esek, a refrén pedig 4/4-es. A dal teljesen véletlenül született ilyen progresszív ritmusképekben, a gitárosunk, Nagy Bálint egy akusztikus gitáron szerezte, csak az aktuális hangulata ezt hozta elő. A dalszöveg mondanivalója egy vissza-visszajáró múltbeli érzést, történést idéz fel”

– fogalmazták meg a zenekar tagjai, majd hozzátették:

A dalt Szlovákia legprofibb stúdiójában, a Randal Group Production jóvoltából rögzítettük, ahol az ottani producereket is levettük a lábukról annak ellenére, hogy egy szót sem értettek a dalszövegből.”

Korábbi szerzeményeik között ott van a Jégvirág és a Kócos árnyék.

Az ipolybalogi, ipolykeszi, alsószemerédi és ipolyfödémesi fiatalokat összeköti, hogy mindannyian az ipolysági Fegyverneki Ferenc Közös Igazgatású Katolikus Iskolában tanulnak, illetve tanultak. A tagok: Benko Reinold Krisztián – ének, Nagy Bálint – gitár, Dräxler Balázs – gitár, Tauber Krisztián – basszusgitár, Molnár Ákos – dob.
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.