2022. január 27., 12:51

Szólógitárosa nélkül zenél tovább a ChapteR5

Az ipolysági ChapteR5 2022. január 26-án közölte rajongóival, hogy Fehér Patrik, a zenekar gitárosa kilép az együttesből.

ChapteR5
Fotó: ChapteR5
Nagy szomorúsággal jelentjük be, hogy a ChapteR5 és Fehér Patrik (a zenekar szólógitárosa, vokálosa és zeneszerzője) útjai elválnak. A félreértések és találgatások elkerülése érdekében tudatjuk, hogy a jó viszony megmaradt köztünk, és nem összeveszés az oka. Sajnáljuk, hogy így alakult. Mi is egy családtagot vesztettünk. Innét is további sok sikert kívánunk, Patyi! Köszönjük szépen az elmúlt két évet és a rengeteg dolgot, amit tőled kaptunk, tanultunk! Hiányozni fogsz! Reméljük, hogy egyszer a jövőben még majd zenélünk együtt!”

– olvasható a zenekar közleményében, amiből az is kiderül, hogy keresik Patrik méltó utódját.

„Vokál, gitár, egyéb hangszer is szóba jöhet, nyitottak vagyunk bármire. Ha szereted a zenét és az élő zene varázsát, itt a helyed köztünk, keress meg minket bátran!” – fűzték hozzá.

A melodikus metált játszó zenekar 2018 októberében alakult Sýkora Zoltánnal (dobok), Bartos Máté Jaroslavval (ének, gitár), Tóth Gáborral (basszusgitár) és Farkas Tamással (ritmusgitár). Rövid idő után a zenekar tagjainak útjai elváltak; Gábor és Tamás léptek ki a bandából. Zoli és Máté igyekeztek újraéleszteni a bandát, ami kis idő után sikerült is. Ekkor csatlakozott a két új tag, Fehér Patrik és Velebny Krisztián. Mivel mindketten gitárosként léptek a zenekarba, Máté szerepe némileg megváltozott: az éneklés mellett basszusgitárosként folytatta.
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.