2022. január 13., 19:28

Szaxofonosa nélkül zenél tovább az Estendøn

A farnadi székhelyű együttes a közösségi oldalán jelentette be, hogy a szaxofonosuk kilép a zenekarból.

Estendøn
Nagy Csomor András (balra) és Szebellai Dániel
Fotó: Čepec Laci
Hat év után Szebellai Dániel, a szaxofonosunk útjai elválnak a zenekartól. A döntést Dani hozta meg, melyet a zenekar elfogad és tiszteletben tart. Sok szép emlék köt bennünket össze, meghatározó kapocs alakult ki közöttünk az évek során!”

– olvasható az Estendøn közleményében, ami egy olyan nyári koncertet is kilátásba helyez, aminek keretei között mind a zenekar tagjai, mind a közönség el tudna búcsúzni a szaxofonostól; itt utoljára lépnének fel közösen.

A közleményben a zenekar hegedűséről is szó esik:

Nagy Csomor András az utóbbi időben spanyolországi tanulmányai miatt nem tud aktívan részt venni a zenekar életében. A félreértések elkerülése végett tisztázni szeretnénk, hogy András továbbra is a zenekar tagja, és visszatérése a jelenlegi állás szerint júliusban várható.”

Az Estendøn február és március folyamán többek között Veszprémben, Szolnokon és Budapesten is zenélni fog.

Szebellai Dániel a Pozsonyi Színművészeti Főiskola végzős hallgatója, a Trepp nevű független színházi platform alapító tagja.
Megosztás

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.