2022. március 8., 19:22

Szavazzunk a CRUX zenekarra! – VIDEÓVAL

Március 6-án indult a 2022-es Szikra-díj közönségszavazása, amelyen egyedüli felvidéki zenekarként ismét szavazhatunk a CRUX zenekarra. A zenekart ezúttal a “Legjobb élőben előadott produkció” kategóriában jelölték a Nálad című dalukkal. A szavazatokat a Szikra projekt weboldalán tudjuk leadni.

Crux

A Nálad című dal idén februárban jelent meg egy elő stúdiófelvétel formájában, melyet a pozsonyi LOFT stúdióban rögzített a zenekar. A dalszerző,  Marosi Péter így nyilatkozott a dalról:

Vannak pillanatok,  amikor az ember számot vet eddigi életéről, visszatekint, de előre is ugyanakkor. A Nálad című dal pont erről szól. Múlt, jelen, jövő kapcsolatáról, hálát adva mindenért, és erőt kérve ahhoz, ami ránk vár.”

A közönség egyszer már bizonyította a zenekar támogatását: 2020-ban a CRUX zenekar nyerte a közönségdíjat a Megváltottál című dalával. Az idei évben a közönségszavazás győztese koncerttámogatásban részesül, így a zenekar a minőségi felvidéki keresztény koncertek megvalósításával tudja majd meghálálni a közönség támogatását.

A Szikra Díjátadó Gála 2016 óta kerül megrendezésre a hazai keresztény könnyűzenei élet legrangosabb eseményeként.

A 2022-es Szikra-díjak 8 kategóriában online kerülnek majd kiosztásra március 30-án a Szikra Projekt hivatalos Youtube csatornáján.

A shortlist-es dalokat (minden kategória legjobb 3 nevezőjét) a Szikra-díj zsűritagjai választották ki: Bolyki György, Horváth Gergely, Horváth Gáspár, Keleti Gábor, Lackfi János és Madarász István. A közönség ezek közül az előadók közül szavazhat kedvencére, összesen egy produkcióra. A legtöbb szavazattal rendelkező produkció nyeri majd el a Közönségdíjat.

Crux

Az idén a Szikra Projekt az élő koncertekre fókuszál, így a díjnyertesek, valamint a legjobb háromba jutó produkciók koncerttámogatásban részesülnek.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.