2024. május 6., 12:37

Szarka Tamás májusi koncertjei

Minden koncert egy igazi zenei kavalkád, ahol Szarka Tamás legismertebb szerzeményei mellett, az „Esthajnal“ című szólóalbuma dalai is hallhatók.

Szarka Tamás

A Kossuth-díjas és Petőfi Zenei Díjas Szarka Tamás pályája négy és fél évtizede töretlen, hiszen művészi igénnyel alkot, dalaival nemcsak szórakoztat, de gondolkodásra ösztönöz, érzéseket mélyít el, és gyönyörködtet.

Félezer dal szerzője és szövegírója, amelyek irodalmi jelentőségű alkotások. A világ közel harminc országában több mint háromezerötszáz koncertet adott, filmzenét és zenés műveket, szimfóniákat, musicaleket is komponál. Sajátos stílusa, egyedi hangzásvilága, amely merít a múltból, a hagyományokból, mégis a ma emberéhez szól, kiemeli az előadók világából.

A koncertek negyven év világszínvonalú magyar művészetének kivonatát nyújtják; lírai és bulizós dalok, szomorú és vidám nóták, gondolatiság és érzelem.

Szarka Tamás 2024. május 11., 18.30 órakor Mezőörsön, 2024. május 18., 19:00 órakor órakor Szencen ad koncertet a Szenciek a Szenciekért jótékonysági rendezvény keretén belül. Itt közreműködnek a roma tehetségkutató táncosai: Rézműves Natália és Rézműves Roland. 2024. május 19-én, 19:00 órakor Szentendrén koncertezik.
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.