2020. augusztus 16., 11:47

Szarka Tamás és zenekarának online koncertje a nemzeti összetartozás éve jegyében

2020. augusztus 20-án este 9-kor Szarka Tamás és zenekara online koncertet ad – hatalmas szólókkal, nagyívű grandiózus dallamokkal, szívbemarkoló szövegekkel. A koncert vendége Keresztes Ildikó lesz.

szarka-tamas-konc.jpg
Fotó: MTI

Erre az alkalomra összeállított koncertjén Szarka Tamás legismertebb szerzeményei (Vándorének, Szárnyaskezű szeretők, Kézfogás) mellett, a „Sósósó“ című szólóalbuma néhány opusa és a grandiózus 2018. augusztus 20-i budapesti tűzijáték dalai is hallhatók. A grandiózus mű szól Szent István királyunk intelmeiről, Magyarországról, annak születéséről, fennmaradásáról és a hozzá való mai viszonyunkról.

Szarka Tamás Kossuth-díjas előadóművész, zeneszerző, költő 40 éve áll színpadon. Dalaira a már jól ismert, sajátos stílus jellemző irodalmi értékű szövegvilága mellett. Zenéje és versei hatnak az értelemre, az érzelmekre és az érzékekre. A zene mélyről jön és erőt ad.

Zeneszerzői pályafutása szinte példa nélküli sikertörténet. Az elmúlt évtizedek alatt több mint fél ezer dalt szerzett. Több mint háromezer koncertet adott a világ huszonnyolc országában, négy nagykoncertet a Budapest Arénában.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.